Afsluiting jubileumjaar
De toekomst van het TBI
22 februari van 14.45–17.30 uur

 

2018 was het jubileumjaar voor het Titus Brandsma Instituut. Tijdens de jubileumbijeenkomst in de Stevenskerk in Nijmegen stond de persoon Titus Brandsma centraal.

Bij de afsluiting van dit bijzondere jaar kijken we vooruit en kijken we met Marc De Kesel (TBI) en Veerle Fraeters (Ruusbroecgenootschap) naar de toekomst van het instituut.
> Lees meer

Titus Brandsma Lezing
Gert-Jan Segers spreekt
Vrijdag 24 mei

 

Tweede Kamerlid en fractievoorzitter voor de ChristenUnie Gert-Jan Segers verzorgt op vrijdag 24 mei de Titus Brandsma Lezing in de Stevenskerk in Nijmegen.

Gert-Jan Segers was tot begin 2013 directeur van de Mr. G. Groen van Prinsterer Stichting, het wetenschappelijk instituut van de ChristenUnie. Ook heeft hij gewerkt als zendeling in Egypte en publiceerde hij enkele romans.
> Lees meer

Opleiding Geestelijke begeleiding
Diploma voor zes studenten
30 januari 13.45–16.30 uur

 

Op woensdag 30 januari kregen zes studenten van de opleiding Geestelijke begeleiding hun diploma. Deze feestelijke bijeenkomst in het Titus Brandsma Memorial in Nijmegen trok een volle zaal met familie en vrienden.

Alle studenten presenteerden op geheel eigen wijze wat zijn tijdens de opleiding hadden geleerd en waar hun stage en eindscriptie over ging.
> Lees meer