Back to Top

Over ons

Anne-Marie Bos is coördinator van de School voor Spiritualiteit en verantwoordelijk voor de inhoud van de beide opleidingen binnen de School voor Spiritualiteit. Tevens is zij als docent werkzaam binnen het ochtendprogramma..

Inigo Bocken draagt als wetenschappelijk directeur van het Titus Brandsma Instituut eindverantwoordelijkheid voor de School voor Spiritualiteit. Hij is tevens als docent werkzaam binnen het ochtendprogramma.

Corrie van Baal coördineert het individueel leerprogramma van de opleiding Geestelijke Begeleiding (leerbegeleiding, supervisie, stage en scriptie) en is practicumbegeleider. Zij is op collegedagen aanwezig en aanspreekbaar op de onderwijslocatie.

Wendy Litjens is studiesecretaris van de School voor Spiritualiteit. Zij is verantwoordelijk voor praktische zaken in de School voor Spiritualiteit. Zij is het eerste aanspreekpunt, van aanmelding tot afsluiting van de studie.

Lieneke Lok is beheerder van het Titus Brandsma Instituut. Zij is aanspreekpunt wanneer het gaat om financiële zaken.

Henk Rutten is informatiemanager van het instituut. Hij is aanspreekpunt voor alle technische vragen (met name Blackboard).

Als U via e-mail contact wenst op te nemen met één van bovengenoemde personen, hoeft U slechts op hun naam te klikken.