Back to Top

Lieneke Lok

 

Lieneke Lok, hoofd Middelen van het Titus Brandsma Instituut, volgde de opleiding tot bibliothecaris. Na haar opleiding ging ze een andere kant op: voor een aantal jaar ging zij aan de slag als maker van (foto)tentoonstellingen. In 1981 kwam er een positie vrij op het secretariaat van het toenmalige College van Bestuur van de Radboud Universiteit. Binnen de universiteit bekleedde Lieneke verschillende functies; hoofd secretariaat personeelszaken, assistent beheerder bij de faculteit der Sociale Wetenschappen. Als directiemedewerker maakte zij de fusie met de lerarenopleiding aan de HAN mee.

 

In 2004 zette Lieneke de stap naar het Titus Brandsma Instituut, waar zij verantwoordelijk is voor de financiën, de begroting, de administratie van projecten, budgetbewaking. Ook personele zaken valt onder het hoofd Middelen.

 

Waarom Lieneke graag voor het Titus Brandsma Instituut werkt? ‘Ik hou ervan om (mee) te werken aan het financieel gezond maken  en houden van organisaties. Ik heb dit bij het TBI helemaal kunnen opbouwen, dat doe ik graag.’

 

L. Lok-Epema (Lieneke)
Hoofd middelen
Lieneke.Lok@titusbrandsmainstituut.nl
Kamer 12.05
Telefoon 024-3615685

 

Onderzoek content goes here.

Onderwijs content goes here.

Curriculum Vitae content goes here.

Nevenfuncties content goes here.